Αναλαμβάνει ο Βούζας την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού! Σκέψεις για Καραταΐδη στους Κ20

Αναλαμβάνει ο Βούζας την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού! Σκέψεις για Καραταΐδη στους Κ20

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Πάουλο Μπέντο! Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την τρίτη σερί ήττα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, απομακρύνθηκε από τη θέση του προπονητή.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε γνωστό πως ο Βασίλης Βούζας θα είναι ο αντικαταστάτης του στο τμήμα κάτω των 20 ετών, ως υπηρεσιακός προπονητής μαζί με τον Αριέλ Ιμπαγάσα:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη».

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το τμήμα κάτω των 20 ετών, πληροφορίες του newsacademies.gr αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο Κυριάκος Καραταΐδης να είναι αυτός ο οποίος θα κάτσει στην τεχνική ηγεσία των Νέων μέχρι το τέλος της σεζόν ή αν τυχόν γυρίσει πίσω ο Βασίλης Βούζας από την πρώτη ομάδα. Το θέμα του προπονητή στους Κ20 θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Άλλωστε και ο Κυριάκος Καραταΐδης στο παρελθόν είχε κάτσει στον πάγκο των Νέων του Ολυμπιακού.

Παράλληλα να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται ότι στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας των «ερυθρόλευκων» προστέθηκε και ο Τάσος Πάντος. Ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τεχνικός του τμήματος κάτω των 12 ετών του Ολυμπιακού και συνεργάτης του Νίκου Τοπολιάτη στους Κ15.