Ανώτερη η Βέροια απέναντι στον Ηρακλή

Ανώτερη η Βέροια απέναντι στον Ηρακλή

Σημαντική, για ψυχολογικούς λόγους, εκτός έδρας νίκη πήραν οι Κ17 της Βέροιας απέναντι στον Ηρακλή με το υπέρ τους 4-2! Η ομάδα της Ημαθίας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά και οι Θεσσαλονικείς στάθηκαν καλά στον αγώνα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την αρχή της χρονιάς αλλά και ιδιαίτερα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Μόλις στο 6′ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, αλλά η απάντηση της Βέροιας ήταν άμεση. Στο 15′ ο Στογιαννίδης κέρδισε το πέναλτι και ο Κυζιρίδης εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1! Δέκα λεπτά μετά ο Σοφιαννίδης σημείωσε το 1-2 και έβαλε μπροστά την ομάδα του, για να γίνει τέσσερα αργότερα στο 29′ το 1-3 από τον Περπερίδη.

Ο Ηρακλής μπόρεσε να μειώσει σε 2-3 στο 31′, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια συνέχισε το ίδιο δυνατά και στο 55′ ο Κυζιρίδης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Παράλληλα, να σημειωθεί πως δοκάρι είχε στο 70′ ο Κουτσούκης.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Ντιντιλάς, Μπράτσια (75′ Κοντός), Ιτσκάρας, Κουτσούκης, Γκιάνι, Ταλαίπωρος, Φωτόπουλος (83′ Γκιλιόπουλος), Σοφιανίδης, Περπερίδης (78′ Τρούπκος), Κυζιρίδης (76′ Λουκίδης), Στογιαννίδης (60′ Ταουσάνης).