Απίστευτο και όμως Αγγλικό! Χτύπησε σε φανάρι για μία φωτογραφία με τον Σαλάχ!

Απίστευτο και όμως Αγγλικό! Χτύπησε σε φανάρι για μία φωτογραφία με τον Σαλάχ!

Δεν είναι λίγες οι φορές που διάφοροι φαν κάνουν ακραία πράγματα για να μπορέσουν να έχουν μία δική τους στιγμή με το αγαπημένο τους πρόσωπο. Ποδοσφαιριστή, αθλητή γενικότερα, τραγουδιστή, ηθοποιό ή οποιονδήποτε διάσημο.

Έτσι και ένας 11χρονος θέλοντας να βγάλει μία φωτογραφία με τον Σαλάχ δεν πρόσεξε και είχε ατύχημα.

Συγκεκριμένα ο Λούις Φάουλερ, 11 ετών, περίμενε έξω από το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ για να δει τον Σαλάχ και να βγάλει μαζί του φωτογραφία. Όταν είδε το αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή να βγαίνει άρχισε να τρέχει για να τον προλάβει!

Ήταν όμως απρόσεκτος και χτύπησε πάνω σε ένα φανάρι με αποτέλεσμα να ματώσει από τη μύτη. Ο Σαλάχ έχοντας δει το περιστατικό αμέσως σταμάτησε να πάει να δει τον πιτσιρικά. Και του έκανε το χατίρι να βγει μαζί του μία φωτογραφία, όπως και μαζί με τον αδερφό του!

Ο πατέρας του παιδιού, έγραψε στα social media «Μένουμε απέναντι από το Μέλγουντ και τα παιδιά προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφίες με τους ήρωες τους. Δυστυχώς ο Λούις δεν πρόσεξε και έπεσε πάνω σε έναν φανοστάτη την ώρα προσπαθούσε να φτάσει στο αυτοκίνητο του Σαλάχ. Εκείνος είδε τι συνέβη και γύρισε πίσω για να δει αν είναι καλά».