Απίστευτο! Χτύπησαν παίκτη των Κ19 του Πανιωνίου!

Απίστευτο! Χτύπησαν παίκτη των Κ19 του Πανιωνίου!

Επίθεση από αγνώστους στο Νέο Κόσμο δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Χρήστος Τριάντης, επειδή φορούσε τη μπλούζα της ομάδας του.

Σοκ προκαλεί η επίθεση που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Χρήστος Τριάντης, όπου σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι κυανέρυθροι 5-6 άτομα τον σταμάτησαν στην περιοχή του Νέου Κόσμου τη στιγμή που πήγαινε στην προπόνηση και τον τραυμάτισαν, θέλοντας να του πάρουν τη φανέλα.

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή βρίσκεται και ο ΠΣΑΠ, ο οποίος στην ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «φασίστες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καταγγέλλει την άνανδρη και αήθη επίθεση που δέχτηκε από άγνωστους, ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Τριάντης. Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής και έχοντας ολοκληρώσει τις εργομετρικές εξετάσεις, ο Χρήστος Τριάντης κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς το στάδιο της Νέας Σμύρνης για να λάβει μέρος στην προπόνηση.

Στην περιοχή του Νέου Κόσμου, άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκια, μόλις αντιλήφθηκαν ότι φέρει μπλούζα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ακινητοποίησαν το όχημα του και του επιτέθηκαν, με σκοπό να του την αφαιρέσουν. Η άνανδρη αυτή επίθεση από 5-6 άτομα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Επίσης προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή μας.

Τόσο ο παίκτης, όσο και ο Σύλλογος θα κινήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ευελπιστούμε στην αρωγή των υπευθύνων, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις πράξεις τους.

Η βία δεν έχει χώρο, ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε σε κανέναν τομέα της κοινωνίας μας και είναι καταδικαστέα απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Ο ΠΣΑΠ με τη σειρά του ανέφερε:

Περαστικά στον Χρήστο που σήμερα χτυπήθηκε από φασίστες, γιατί μόνο τους φασίστες ενοχλεί το διαφορετικό. Πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβετε καλά. Δεν έχετε θέση στο ποδόσφαιρο, αλλά ούτε και στην κοινωνία που οραματιζόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας…