Αποφασίζουν για τους… εκλεκτούς της προετοιμασίας στον Ολυμπιακό

Αποφασίζουν για τους… εκλεκτούς της προετοιμασίας στον Ολυμπιακό

Όπως κάθε χρόνο έτσι και το φετινό καλοκαίρι θα υπάρξουν ποδοσφαιριστές από το τμήμα κάτω των 20 ετών οι οποίοι θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Τόσο ως βοηθητικοί παίκτες, όσο όμως και για να αποδείξουν την αξία τους και να διεκδικήσουν μία θέση στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Τις επόμενες ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αποφασίσουν ποιοι παίκτες από τους Νέους πρόκειται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, έτσι ώστε να ενημερωθούν και οι πιτσιρικάδες να επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Κ20, Βασίλης Βούζας έχει κάνει τις εισηγήσεις του και σύντομα θα γίνουν γνωστές οι αποφάσεις των ανθρώπων της πρώτης ομάδας.

Από τα ονόματα που… παίζουν το τελευταίο διάστημα για την προετοιμασία της πρώτης ομάδας είναι αυτό του Μάριου Βρουσάι, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» Νέων στη Superleague K20 και από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, ακούγονται έντονα τα ονόματα των Άρντιτ Τόλι και Σταύρου Κουγιού.

Ο πρώτος ήταν εκ των αρχηγών των Νέων του Ολυμπιακού και βασικό στέλεχος της άμυνας, ενώ από την άλλη ο Κουγιός δοκιμάστηκε μέσα στη χρονιά ως αριστερός μπακ, ενώ η φυσική του θέση είναι εξτρέμ, και τα πήγε εξαιρετικά.