«Αποχώρηση με ελπίδες για το μέλλον»

«Αποχώρηση με ελπίδες για το μέλλον»

Τον τελευταίο του αγώνα έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο τουρνουά «Viareggio cup» στην Ιταλία αντιμετωπίζοντας τη LIAC NEW YORK, της οποίας και επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0! Η ομάδα των Ιωαννίνων έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με νίκη και καλή εμφάνιση.

Ο Παπαδόπουλος στο 53′ της αναμέτρησης ήταν αυτός ο οποίος έκανε το 1-0, ενώ ο Ντόλοβατς στο 68′ σημείωσε το 2-0 και το 3-0 έγινε στο 80′ από τον Ν. Ψαρρά. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 89′ με τον Ντόλοβατς να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παπαϊωάννου (75′ Πατσιούρας), Μούτσιος (50′ Παπαδόπουλος), Βουτίνας (72′ Λαμπίρης), Ζώγκος (75′ Βλαχόπουλος), Μαυροπάνος, Μασούρας, Λιάπης (46′ Αλεξίου), Λιάσος, Σιχλιμοίρης (50′ Γκάρας) Ι. Ψαρράς (70′ Ν. Ψαρράς), Ντόλοβατς.

LIAC NEW YORK: Γκαλίνα (60′ Φοέλδες), Σάννα Ντιαλό (50′ Βιλάρντι) Γκάμπριελ Μεχία (81′ Ντεσιντέριο), Γκουαρνέρα (85′ Μάμμι), Γκάρνερ (85′ Φεράριο), Μπανταλαμέντι (46′ Γκάλο), Τόβαρ (60′ Μπάστος), Κόναχαν.

Έτσι η αποστολή του ΠΑΣ πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, με την ομάδα να περνάει το δικό της μήνυμα μέσω των social media καθώς στο επίσημο γκρουπ του ΠΑΣ «ανέβηκε» φωτογραφία του τμήματος που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αναχώρηση απο την Ιταλία με ψηλά το κεφάλι και ελπίδες για το μέλλον #pasfamily»!