Απόλλων Σμύρνης: Το «αντίο» του κόουτς Αποστολάκη από τους Κ19

Απόλλων Σμύρνης: Το «αντίο» του κόουτς Αποστολάκη από τους Κ19

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Απόλλων Σμύρνης ο Γιάννης Αποστολάκης.

Ο νεαρός τεχνικός μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στους Νέους της ομάδας από τη Ριζούπολη, αποφάσισε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Αποχαιρετώντας την ομάδα με το εξής μήνυμα:

«Μετά από 2 χρόνια στην Παε Απόλλων Σμύρνης ήρθε η σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω για πρώτη φορά Κ19 αλλά και τα υπόλοιπα ελπιδοφόρα τμήματα του συλλόγου. Έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό και βοηθούσα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πρόταση ανανέωση της συνεργασίας μας και φέτος όπως και πέρυσι.

Με λύπη μου καθώς δεν είχα κανένα παράπονο από τον σύλλογο δεν έκανα δεκτή την πρόταση αυτή καθώς μέλημα μου είναι να βάζω νέους στόχους και προκλήσεις. Μια τέτοια λοιπόν πρόκληση- πρόταση μου έγινε φέτος το καλοκαίρι και θα ήθελα να αρπάξω αυτή την ευκαιρία και να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο.

Θα ήθελα για αυτά τα 2 χρόνια να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα ειδικά τον κ. Βελέντζα που μου εμπιστεύτηκε την Κ19 ,θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτά που έμαθα δίπλα του. Και τέλος τους πρωταγωνιστές δηλαδή τους ποδοσφαιριστές μου.

Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν και καλή αντάμωση στα γήπεδα».