Απόλυτη δικαίωση του newsacademies.gr! Ο Ελευθεριάδης ανέλαβε την Εθνική Κ15!

Απόλυτη δικαίωση του newsacademies.gr! Ο Ελευθεριάδης ανέλαβε την Εθνική Κ15!

Πριν λίγο καιρό το newsacademies.gr είχε γράψει για παραίτηση του Θοδωρή Ελευθεριάδη από τη θέση του διευθυντή ακαδημίας του Παναθηναϊκού και θα επιστρέψει στην ΕΠΟ και συγκεκριμένα στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων. Αρχικά είχε διαψευστεί κάτι τέτοιο τόσο από τον ίδιο όσο και από τον Παναθηναϊκό, όμως λίγες ημέρες αργότερα είχε υπάρξει επίσημο διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών, με παραίτηση του Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Και σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, η ανακοίνωση της ΕΠΟ επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του newsacademies.gr, καθώς έκανε επίσημα γνωστή την πρόσληψη του Θοδωρή Ελευθεριάδη για την Εθνική ομάδα κάτω των 15 ετών, το οποίο αποτελεί καινούργιο τμήμα της ΕΠΟ:

»Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA κκ Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου.

Eνεκρίθη ομόφωνα ο κανονισμός αδειοδότησης 2017, κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας της UEFA.
Ενεκρίθη ομόφωνα ο κανονισμός λειτουργίας των διαρκών επιτροπών της Ε.Π.Ο., ο οποίος εισάγεται για πρώτη φορά από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας. Ο κανονισμός εφαρμόζεται με στόχο την εύρυθμη λειτουργία, τον συντονισμό και τη βελτίωση της παραγωγικότητας των επιτροπών.

Κατόπιν εισηγήσεως της Τεχνικής Επιτροπής ο κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας Κ15 και συντονιστής του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.».