Από έναν βαθμό Ηρακλής και Βέροια

Δεν υπήρξε νικητής στον αγώνα Ηρακλής-Βέροια, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν μπροστά από τις δύο εστίες. Η Βέροια απείλησε στο 40′ με το τετ α τετ του Παπακωνσταντίνου ο οποίος πλάσαρε και αμυντικός του Ηρακλή έδιωξε την μπάλα προτού αυτή περάσει στη γραμμή, ενώ στο 88′ ο Σοφιανίδης δεν πρόλαβε σε τετ α τετ να πλασάρει καθώς τον πρόλαβε αμυντικός των γηπεδούχων και τον «έκοψε»!

Από την άλλη ο Ηρακλής είχε επίσης δύο καλές ευκαιρίες με την κεφαλιά του Ζαννάκη και το σουτ του Μακρή, στις οποίες όμως αντέδρασε και στις δύο σωστά ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Βενετικίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Θοδωρής Ποντίδης): Αναστασιάδης, Δρίζης, Μπίλης, Ζευκόπουλος, Αρνομάλλης, Τουλής, Λουφάκης, Καταρντζής, Τουργαΐδης, Τσεκρέζι, Ζαννάκης, ενώ έπαιξαν και οι Μακρής, Ναούμ, Μανωλόπουλος, Τσελεπίδης, Γεωργάτος.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Βενετικίδης, Στογιαννίδης (77′ Χατζηγεωργίου), Ιτσκάρας, Γκαγκελίδης, Σπυρίδης, Ταλαίπωρος, Φωτόπουλος (80′ Λουκίδης), Σοφιανίδης, Περπερίδης (83′ Γώτας), Παπακωνσταντίνου (75′ Παλάνης), Κυζιρίδης (65′ Μπράτσια).