Από ένα ημίχρονο, αλλά χωρίς γκολ

Από ένα ημίχρονο, αλλά χωρίς γκολ

Παρότι παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο στο ματς της Superleague K15 μεταξύ Πλατανιά και Παναθηναϊκού, οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό με το τελικό 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Σκέντζο, χωρίς όμως να φτάνει στο γκολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που φάνηκε καλύτερος επίσης όμως χωρίς να σημειώνει κάποιο γκολ για να πάρει κάτι καλύτερο από τον αγώνα. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός είχε και δοκάρι με τον Σιατούνη!

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Ριτζάκης): Τζολάκης, Αλιφιεράκης (70′ Καραπιδάκης), Μαλιχούτης, Γιαννικάκης, Νιαυραδάκης, Φασαράκης, Καραταράκης (77′ Νικηφόρος), Μαρκαντωνάκης (55′ Νταγκουνάκης), Παπαηλιάκης (17′ λ.τρ. Γυπάρης), Βάρδας (65′ Μπερικάκης), Σκέντζος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Άρης Κυριαζής): Χατζηγιαννάκης, Δουδέσης (57′ Σαλάτας), Μπαλαρίνης (68′ Φοινίκης), Μητρόπουλος, Νούσης (75′ Σακελλαρόπουλος), Σιατούνης, Βόσσος, Δημοσθενιάδης, Τουρκοχωρίτης, Νιάρχος, Λαζαρίδης.