Από Θεσσαλονίκη στον Ολυμπιακό 15χρονο ταλέντο!

Από Θεσσαλονίκη στον Ολυμπιακό 15χρονο ταλέντο!

Το νέο ταλέντο της ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι ο Άκης Κατσαβάκης! Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται πλέον με τα «ερυθρόλευκα», όπως ανακοίνωσε επίσημα η μέχρι πρότινος ομάδα του, η ακαδημία ποδοσφαίρου «Ντίνος Κούης»:

«Η Ακαδημία ποδοσφαίρου “Ντίνος Κούης” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της Άκη Κατσαβάκη στη Π.Α.Ε Ολυμπιακός και συγκεκριμένα στην ομάδα της Κ-16.

Ο Άκης Κατσαβακης αποτελούσε μέλος της Ακαδημίας μας από την πρώτη χρονιά λειτουργίας της και συγκεκριμένα από την ηλικία των μπαμπίνι μέχρι και την φετινή χρονιά του παιδικού τμήματος. Ο Κατσαβάκης αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού χαφ.

Η Ακαδημία θα θέλει να συγχαρεί και να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή να είναι πάντα υγιής και να συνεχίσει να διαπρέπει εντός και εκτός των γηπέδων με ήθος, χαρακτήρα και αθλητική παιδεία όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια φορώντας τη φανέλα της Ακαδημίας μας.

Επίσης συγχαίρει και προσωπικά τον προπονητή του επί πολλά έτη κ. Ζαρφειάδη Νεκτάριο για την δουλειά και για τις αξίες που μετέδωσε στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Τέλος η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει την Π.Α.Ε Ολυμπιακός και τον κ. Γιώργο Αμανατίδη για την άριστη και διακριτική προσέγγιση στο θέμα της μεταγραφής.

Άκη καλή συνέχεια και καλή τύχη έχεις τις ευχές όλης της Ακαδημίας».