Από… μικροσκόπιο περνάει ο Λουτσέσκου τους πρωταθλητές Κ20!

Από… μικροσκόπιο περνάει ο Λουτσέσκου τους πρωταθλητές Κ20!

Μπορεί να είναι μόλις λίγες ημέρες που έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος στην Ελλάδα, αλλά έχουν ήδη αρχίσει οι ομάδες να προγραμματίζουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία και τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν!

Δημοσιεύματα θέλουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, να έχει περάσει από… μικροσκόπιο τους ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 20 ετών, ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός της πρώτης ομάδας των Θεσσαλονικιών θέλει να πάρει στην προετοιμασία και παίκτες από τους Νέους, οι οποίοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα, έτσι ώστε να τους τσεκάρει και να αποφασίσει ποιοι απ’ αυτούς θα προωθηθούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δύο από τα ονόματα που έχουν γραφτεί και ακουστεί για να βρίσκονται μέσα στις επιλογές του κόουτς του ΠΑΟΚ είναι των Μπαλογιάννη και Λύρατζη, χωρίς όμως να έχει βγει κάτι επίσημα μέχρι τώρα. Το σίγουρο είναι ότι ο Λουτσέσκου θα επιλέξει παίκτες των Νέων για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και από εκεί και πέρα θα κρίνει.

Φυσικά όλα αυτά πάντα μετά από συνεννόηση με τον προπονητή των μικρών, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει καλή συνεργασία και επικοινωνία με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.