Από την ακαδημία της Μπάγερν, υπέγραψε στον ΟΦΗ!

Από την ακαδημία της Μπάγερν, υπέγραψε στον ΟΦΗ!

Την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή Άγγελου Οικονόμου, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΦΗ! Ο νεαρός παίκτης ήταν επί σειρά ετών, για 8 χρόνια, στην ακαδημία της Μπάγερν αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής των Γερμανών και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Κρητικούς, αφού δοκιμάστηκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας:

«Ένα ακόμη παίκτη με πολύ μέλλον απέκτησε ο ΟΦΗ, στην πρώτη του κι’ όλας μέρα στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο λόγος για τον 22χρονο (23/8/1995) μέσο Άγγελο Οικονόμου, ο οποίος για 8 χρόνια ήταν στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας, ενώ έκανε και προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Ο Οικονόμου που είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ17 και Κ19 υπέγραψε στο Καρπενήσι συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ και ξεκίνησε αμέσως προπονήσεις με την κρητική ομάδα.

Ο Οικονόμου αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαία γραμμής και τα χαρακτηριστικά του έπεισαν το Νίκο Παπαδόπουλο, να του δώσει μια θέση στο φετινό ρόστερ του ΟΦΗ.

Στην φωτογραφία ο Άγγελος Οικονόμου, υπογράφει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, για ένα χρόνο».