Αρχίζει το summer camp του Ολυμπιακού στο Ρέντη!

Αρχίζει το summer camp του Ολυμπιακού στο Ρέντη!

Αρχίζει την Δευτέρα 19 Ιουνίου το Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Για 17η χρονιά παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών από την Ελλάδα και απ’ όλο τον κόσμο θα περάσουν τις πύλες του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη και έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να διασκεδάσουν.

Οι εκπλήξεις φέτος θα είναι πολλές για τα παιδιά που θα επιλέξουν το Summer Camp του Ολυμπιακού και οδηγός τους θα είναι η μασκότ της ομάδας μας ο Λεόνε, που θα τα υποδεχτεί και θα τα ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο της αγαπημένης τους ομάδας.

Το πρόγραμμα που υλοποιείται κυρίως από προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού περιλαμβάνει προπονητικές μονάδες και παιχνίδια με κύριο στόχο την βελτίωση της τεχνικής. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ειδικά μαθήματα για τερματοφύλακες.

Σεμινάρια Ψυχολογίας-Διατροφής
Στη διάρκεια του Summer Camp θα πραγματοποιηθούν, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής. Τα παιδιά μέσα από μια ευχάριστη συζήτηση με επιστήμονες και διαδραστικά παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την διατροφή τους αλλά και την ψυχολογία που είναι πολύ βασικά στοιχεία στον σύγχρονο αθλητισμό.

Εργομετρικός έλεγχος
Μια σπουδαία παροχή του Ολυμπιακού προς τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Summer Camp 2017 είναι και τα εργομετρικά τεστ! Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με το εργομετρικό κέντρο “Life-Ergo” θα παρέχει εργομετρική αξιολόγηση στα παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω.

Μάθε την ιστορία σου
Ο Ολυμπιακός πρόσφατα γιόρτασε την κατάκτηση του 44ου Πρωταθλήματος Ελλάδος. Ο σύλλογος μας έχει να επιδείξει τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλο σύλλογο στη χώρα, τίτλους, που ξεπερνούν και ελληνικά σύνορα αφού έχει κατακτήσει ευρωπαϊκούς σ’ όλα τα σπορ. Τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Summer Camp θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο γήπεδο των Πρωταθλητών, το “Γ. Καραϊσκάκης” αλλά και στο Μουσείο! Θα … πατήσουν το χόρτο στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας, θα ξεναγηθούν στους εσωτερικούς χώρους της εγκατάστασης ενώ θα μάθουν για την ιστορία του Ολυμπιακού σ’ όλα τα σπορ μέσα από το ειδικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από το Μουσείο μας.

Πρόγραμμα
08.30-08.45: Άφιξη παιδιών στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη από Αγίας Άννης 98
Τα παιδιά θα κατευθύνονται από τους προπονητές του summer camp στα αποδυτήρια του Προπονητικού Κέντρου
9.00-14.15: Αθλητικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές δράσεις σε Ρέντη, “Γ. Καραϊσκάκης”.
14.30-14.45: Αναχώρηση παιδιών από το Προπονητικό Κέντρο από Αγίας Άννης 98

Παροχές
Επίσημη φανέλα της ομάδας
Δίπλωμα Συμμετοχής
Ατομική Κάρτα Αξιολόγησης
Δώρα Ολυμπιακού
Δώρα χορηγών
Ελαφρύ γεύμα

Επιπλέον Πληροφορίες και Ενημέρωση για το Summer Camp
Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)
Fax: 210-3418002
email: schools@olympiacos.org