Αστέρας έτοιμος για όλα!

Αστέρας έτοιμος για όλα!

Μπορεί όλη την χρονιά ο Αστέρας Τρίπολης να παίζει καλό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Superleague K17, αλλά ειδικά από τα Χριστούγεννα και μετά άρχισε να παίρνει και τα αποτελέσματα που ήθελε! Με συνέπεια να καταφέρει να καλύψει τη διαφορά βαθμών που είχε από τις ομάδες που ήταν από πάνω του (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Νοτίου ομίλου του πρωταθλήματος και έχει βάσιμες ελπίδες να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης!

Οι Αρκάδες την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό με 2-0 και έβαλε από κάτω του τους «πράσινους» έχοντας και διαφορά τριών βαθμών! Παράλληλα είναι πάνω από την ΑΕΚ με έναν βαθμό έχοντας ένα ματς παραπάνω, αλλά την άλλη εβδομάδα οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους και εκεί θα γίνει η… μάχη για τη δεύτερη θέση, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στην κορυφή με 4 βαθμούς από τον Αστέρα και 5 από την ΑΕΚ!

Με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Κώστα Μπεντεβή, να τονίζει συνεχώς «στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Εμείς αυτό που θέλαμε το έχουμε καταφέρει παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, από εκεί και πέρα φυσικά και θέλουμε την πρόκριση στο final 4, αλλά ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».