Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα στη Μίλαν ο Φώτης Ψεύτης!

Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα στη Μίλαν ο Φώτης Ψεύτης!

Έγινε και επίσημα το μεγάλο βήμα του Φώτη Ψεύτη! Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ακαδημίας του Αστέρα Τρίπολης, Φώτης Ψεύτης, θα αγωνίζεται πλέον στη Μίλαν κάτι το οποίο ανακοίνωσαν επίσημα και οι Αρκάδες:

«Ο τερματοφύλακας Φώτης Ψεύτης παραχωρείται στην Milan με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και οψιόν αγοράς από την ιταλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ευχόμαστε στον Φώτη καλή επιτυχία σε αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του».

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μποροβήλος, σε δήλωσή του σχολίασε:

«Κάθε ποδοσφαιρική εξέλιξη για τα παιδιά των Ακαδημιών μας, αποτελεί για εμάς στιγμή υπερηφάνειας και επιβεβαίωσης για τη δουλειά που γίνεται στο οικοδόμημα του ΑΣΤΕΡΑ, από τις βάσεις μέχρι την κορυφή του.

Η συμφωνία μας με μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Milan έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από συνεργασίες του ΑΣΤΕΡΑ με κορυφαία ποδοσφαιρικά clubs της Ευρώπης. Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο!

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην ίδια κατεύθυνση, να εμπιστευόμαστε τα τμήματα υποδομής μας και να καμαρώνουμε τα δικά μας παιδιά να γίνονται οι πρεσβευτές του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη.

Ευχόμαστε στον Φώτη να πραγματοποιήσει κάθε ποδοσφαιρικό του όνειρο κι εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με χαρά την εξέλιξή του».

Μάλιστα στην υπογραφή του συμβολαίου του με τους Ιταλούς το «παρών» έδωσε και ο θρύλος της Μίλαν, Μαλντίνι!