Ατρόμητος και Ολυμπιακός «παίζουν για τον Λεωνίδα»

Σε μία κίνηση που δείχνει την ανθρωπιά αλλά και το πως βλέπουν οι ομάδες σε επίπεδο ακαδημιών το ποδόσφαιρο, προχώρησαν Ατρόμητος και Ολυμπιακός. Η ομάδα του Περιστερίου αποφάσισε η ερχόμενη αγωνιστική του τουρνουά «Attica Cup» κόντρα στον Ολυμπιακό, να είναι αφιερωμένη στον Λεωνίδα Κουτσούκη. Τον ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου ο οποίος αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει συγκινήσει όλο τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο της Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος ζήτησε από τον Ολυμπιακό να γίνουν οι αγώνες στο γήπεδο του Περιστερίου «Νταμάρι» και όχι στο Ρέντη, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένοι, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν την συγκατάθεσή τους από τη στιγμή που πρόκειται για ένα τόσο ευαίσθητο και σημαντικό ζήτημα. Έτσι οι ομάδες Κ11, Κ12, Κ13, Κ14 και Κ16 Ατρόμητου και Ολυμπιακού θα παίξουν στο «Νταμάρι».

Στα ματς αυτά οι γονείς των παιδιών θα συνεισφέρουν οικονομικά και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στην οικογένεια του Λεωνίδα Κουτσούκη. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε μετά από απόφαση των ανθρώπων του Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου και Θανάση Κασπίρη.