Αυξάνει το μπάτζετ ο ΠΑΟΚ μέσω… Αλσίνα!

Αυξάνει το μπάτζετ ο ΠΑΟΚ μέσω… Αλσίνα!

Πρόσφατα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με τον Ντάνιελ Μπίγκας Αλσίνα στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών! Ο Ισπανός προπονητής έχει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο ακαδημιών και οι Θεσσαλονικείς ήθελαν έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορέσει να ανεβάσει ακόμη ένα επίπεδο ψηλότερα τα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Στις συζητήσεις που υπήρξαν μεταξύ των δύο πλευρών για να επέλθει η συμφωνία, στο… τραπέζι έπεσε και το θέμα του μπάτζετ. Οι διοικούντες την ΠΑΕ συμφώνησαν με τον Αλσίνα να αυξηθεί ακόμη περισσότερο το μπάτζετ του ΠΑΟΚ για την ακαδημία του, από πέρσι ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο ευρώ, έτσι ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούν.

Το μπάτζετ δεν θα αφορά τόσο στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, όσο στην ανάπτυξη και την αγορά κατάλληλου εξοπλισμού για να δουλέψουν ακόμη καλύτερα οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ και να παρουσιάσουν στο μέλλον τη βελτίωση που πρέπει. Για αυτό και μέσα στην αγωνιστική χρονιά, αναμένονται ορισμένες αλλαγές στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε η ακαδημία να δουλέψει όπως επιθυμεί ο Αλσίνα.