«Αυτά τα παιδιά θα έχουν λαμπρό μέλλον»

«Αυτά τα παιδιά θα έχουν λαμπρό μέλλον»

Τι και αν χάθηκε ο τίτλος για τον Ολυμπιακό, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Παπακωστούλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του και ευχαρίστησε τον σύλλογο για τις παροχές που δίνουν στον ίδιο και τα παιδιά για να δουλέψουν σωστά με γνώμονα το μέλλον:

«Το τελευταίο που μένει είναι ποιος θα ήταν πρωταθλητής. Σε αυτή την ηλικία σημαντικό είναι να έχουμε να κάνουμε με παιδιά που θα ήταν άψογοι χαρακτήρες για να προβάλουμε και την ευγενή άμυλα.

Μας μένει φυσικά μια πίκρα από το σημερινό αποτέλεσμα καθώς μέχρι τώρα είχαμε καλύτερη εικόνα απ’ ότι δείξαμε σήμερα. Σε όλο το ματς είχαμε καλύτερη εικόνα, δεχτήκαμε κάποιες φάσεις γιατί ανεβήκαμε ψηλά αλλά μας μένει η πίκρα. Θέλουμε να είναι άψογοι χαρακτήρες, να είναι αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο και τίποτα άλλο.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά και κάθε ημέρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να τα καμαρώσουμε πιο ψηλά τα επόμενα χρόνια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τον Νίκο Τοπολιάτη για την σπουδαία δουλειά τους. Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού είμαστε τυχεροί γιατί η διοίκηση μας παρέχει τα πάντα, δουλεύουμε σ’ ένα από τα πιο σύγρχονα Προπονητικά Κέντρα της Ευρώπης, και είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά θα έχουν λαμπρό μέλλον».