Αυτοί δεν συνεχίζουν στους Κ20 του Ολυμπιακού!

Αυτοί δεν συνεχίζουν στους Κ20 του Ολυμπιακού!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Άρχισαν οι προπονήσεις στους Κ20 του Ολυμπιακού από το απόγευμα της Δευτέρας, 10 Ιουλίου, και το newsacademies.gr έχει το ρεπορτάζ αναφορικά με το ποιοι ποδοσφαιριστές σε σχέση με το περσινό τμήμα αποτελούν παρελθόν!

Ήδη ο Χρήστου ανακοίνωσε από μόνος του το τέλος του από τους «ερυθρόλευκους» μέσω των social media, ενώ από εκεί και πέρα παρελθόν αποτελούν και οι Γιανναράκης, Χατζηχρήστου, Τσιλίκης οι οποίοι δεν είχαν αρκετές συμμετοχές την περασμένη σεζόν στη Superleague K20. Παράλληλα, δεν συνεχίζει όμως και ο Φουάσης.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός δεν έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση των Κ20 των Πειραιωτών παρά το γεγονός ότι πέρσι είχε πάρει συμμετοχές και ως βασικός.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως δεν συνεχίζουν ούτε οι 97άρηδες Τασιούλης, Ξύδας, Πλέγας οι οποίοι αναζητούν πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Εκτός Νέων είναι και οι Μεγαρίτης, Τόλι οι οποίοι όμως όλα δείχνουν ότι θα ανήκουν στον Ολυμπιακό αλλά θα δοθούν σε άλλες ομάδες υπό τη μορφή δανεισμού, κατά πάσα πιθανότητα σε ομάδα της Football League.

Το μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί το μέλλον του Μάριου Βρουσάι. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» είναι 98άρης και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στους Κ20 του Ολυμπιακού και να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας, ενώ παράλληλα να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και να παίρνει εμπειρίες για το μέλλον.