Αυτός είναι ο Χονδρουδάκης του Ολυμπιακού!

Αυτός είναι ο Χονδρουδάκης του Ολυμπιακού!

Στην απόκτηση του Γιώργου Χονδρουδάκη από το Κερατσίνι προχώρησε η ακαδημία του Ολυμπιακού, όπως επίσημα ανακοινώθηκε την Τετάρτη:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 17χρόνου (γεν. 2000) ποδοσφαιριστή Γιώργου Χονδρουδάκη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος μεταγράφηκε από τον ΑΠΟ Κερατσίνι, θα ενισχύσει την ομάδα Νέων της Ακαδημίας μας.

Ο Ολυμπιακός ευχαριστεί την διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και την άψογη συνεργασία της».

Ένα παιδί το οποίο προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια και με… παράδοση στο Κερατσίνι!

Ο πατέρας τους Γιώργου Χονδρουδάκη είχε αγωνιστεί στο Κερατσίνι ως αριστερός μπακ, ενώ στην ίδια θέση είχαν παίξει τόσο ο παππούς του όσο και ο… προπάππους του, ενώ ο αδερφός του, Παντελής, είναι επίσης ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται ως δανεικός από το Κερατσίνι στον Αίαντα Σαλαμίνας!

Μάλιστα έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Κερατσίνι ο μικρός, παρά τα 17 του χρόνια, αφού πέρσι σκόραρε με την πρώτη ομάδα και έγινε ο δεύτερος νεώτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής του Κερατσινίου που σκόραρε πίσω από τον Κλείσαρη ο οποίος είχε βρει δίχτυα στα 15 του!