Αφαίρεση βαθμών στον Πλατανιά! Δεν παρουσιάστηκε σε δύο ματς

Αφαίρεση βαθμών στον Πλατανιά! Δεν παρουσιάστηκε σε δύο ματς

Τη νέα αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος της Superleague K20, δεν θα βρίσκεται στη διοργάνωση ο Πλατανιάς. Αυτό γιατί η πρώτη ομάδα των Κρητικών υποβιβάστηκε από την κατηγορία και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Football League. Κάτι που σημαίνει ότι τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και οι Νέοι των «ερυθρόλευκων».

Αυτό ήταν κάτι που είχε συμβεί αρκετές αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για αυτό και οι υπεύθυνοι της ακαδημίας του Πλατανιά πήραν μία απόφαση η οποία όμως έφερε και την τιμωρία στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί αποφάσισαν να μην παρουσιαστούν στα δύο εκτός έδρας ματς που «χρωστούσαν» για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου να μην ξοδευτούν χρήματα.

Τα ματς αυτά ήταν για τη 17η και 19η αγωνιστική της Superleague Κ20 κόντρα σε Ξάνθη και Κέρκυρα αντίστοιχα.

Αυτό είχε ως συνέπεια να αποφασιστεί η αφαίρεση βαθμών από τον Πλατανιά και οι αντίπαλες ομάδες να πάρουν τη νίκη με 3-0 άνευ αγώνα. Για το ματς της 17ης αγωνιστικής με την Ξάνθη έχει βγει και επίσημα η απόφαση, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες και με την αναμέτρηση με αντίπαλο την Κέρκυρα.