«Βάζουν οι γονείς από την τσέπη τους»

«Βάζουν οι γονείς από την τσέπη τους»

Ο προπονητής του τμήματος κάτω των 15 ετών του Ηρακλή, Δημήτρης Τόττας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4, αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου:

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τα τμήματα του Ηρακλή. Χάλασε το πλυντήριο και δεν έχουμε που να πλύνουμε τα ρούχα. Παίρνουν τα ρούχα στο σπίτι τους. Η κατάσταση είναι αυτή και οι ομάδες κυρίως των Αθηνών θέλουν να αρπάξουν τα ταλέντα μας. Πλησίασαν και τους γονείς και τον κύριο Κωφίδη κι εμένα. Δε θέλει όμως κανένας να φύγει γιατί η χρονιά είναι πετυχημένη, παρά τις δυσκολίες.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με την πρώτη ομάδα. Δεν υπάρχει έφορος. Μόνος μου κατεβάζω την ομάδα, στις αποστολές, στις προπονήσεις. Ο κύριος Κωφίδης που να πρωτοπάει. Βάζουν από την τσέπη τους οι γονείς. Πληρώνουν και συνδρομή τα παιδιά. Η μόνη ομάδα Σούπερ Λιγκ.

Πήραμε μέρος σε αυτό το μεγάλο τουρνουά και βγήκαμε δεύτεροι. Και στο πρωτάθλημα βγήκαμε δεύτεροι. Ο ΠΑΟΚ που είναι πρώτος έχει 3 εκατομμύρια μπάτζετ και εμείς, που βγήκαμε δεύτεροι, έχουμε 70.000. Πολλοί δεν τα ξέρουν αυτά».