Βαθμό στις καθυστερήσεις για την ΑΕΛ!

Βαθμό στις καθυστερήσεις για την ΑΕΛ!

Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην ΑΕΛ, για τη 17η αγωνιστική της Superleague K20. Αυτό γιατί υπήρξαν παιδιά που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της πρώτης ομάδας του Αστέρα και έτσι προωθήθηκαν παιδιά από τους Κ17 για να αγωνιστούν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αστέρας χρησιμοποίησε 4 ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2001 και αυτοί ήταν οι Ζορμπάς, Τζήμα, Τανουσάι και Κωτσόπουλος!

Όσον αφορά το ματς στην Τρίπολη, η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με το τελικό 2-2.

Στο 32′ ο Τανουσάι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 55′ έγινε το 2-0 από τον Τζήμα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 75′ μείωσαν με τον Μακρή, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάλταρης με κεφαλιά «έγραψε» το 2-2!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Τζημόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φωτόπουλος, Ζορμπάς, Ζήσης, Τανουσάι, Κανελλόπουλος, Κομνηνός (46′ Κωτσόπουλος), Τζανγκ (85′ Μπικάκου), Μαρίνος (75′ Τσέκος), Τζήμας.

ΑΕΛ (Μπάμπης Παναγούλης): Σαφαρίκας, Πλατάνας (65′ Κυρμιτζής), Καραμπίνας, Καρατάσιος, Καλούσης, Τάρτας, Καραθάνος (70′ Μουξιός), Μπιγκάνος, Νούσιος, Μακρής, Σάλταρης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ