Βασικά, καλησπέρα σας!

Καλώς ήρθατε στο ΝewsAcademies.gr! Επειδή σίγουρα αρκετοί αναρωτιέστε “ποιός είναι πάλι αυτός που του έδωσαν και blog” ήρθε η ώρα να συστηθούμε. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα στο βιογραφικό μου να γράφει κάτι όπως υπερήρωας, κυνηγός φαντασμάτων, ιππότης jedi, χελωνονιντζάκι ή έστω κάτοικος ενός μικρού Γαλατικού χωριού που αντιστέκεται στην αυτοκρατορία, αλλά (ακόμη) δεν τα έχω καταφέρει μετά από τρεις δεκαετίες σε τούτο τον ευλογημένο τόπο!

Οι περγαμηνές που με έφεραν κοντά σας είναι η επαγγελματική μου ενασχόληση με την οικιακή ψυχαγωγία και τον κινηματογράφο. Είναι μεγάλη η λατρεία μου από μικρό παιδί για τις ταινίες, τις τηλεοπτικές σειρές, τα video games, τα comics ή αλλιώς για να μην το κουράζω, λατρεύω τον κόσμο της μυθοπλασίας! Μεγαλύτερη μου αγάπη όμως από τα παραπάνω είναι η οικογένεια μου και αχίλλειος πτέρνα μου ο γιος μου! Φυσικά όπως καταλαβαίνετε με αλυσοδέσανε και με έφεραν εδώ με την απειλή ότι θα βλάψουν τον μοναχογιό μου! Στη συνέχεια μετά από ακατάλληλα για δημόσια περιγραφή βασανιστήρια και ενώ αντιστάθηκα σθεναρά, όπως εκείνος ο ξανθομπάμπουρας James Bond στο Casino Royal, με έπεισαν να σας ενημερώνω για τα ψυχαγωγικά δρώμενα και εγένετω η ενότητα PlayRoom!

Θα ξεκινήσω τις συγγραφικές μου περιπέτειες στο NewsAcademies.gr λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι θα σας συνηθίσω στην πορεία και αυτό γιατί θέλω να σας πω για τον βασανιστή μου ή όπως τον ξέρετε δημιουργό αυτής της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας. Ίσως να ακούγεται βαρετό, αλλά στο φινάλε-φινάλε τόσο… ξύλο έφαγα για να έχω εδώ δικό μου blog! Την υγεία μας να έχουμε και από την επόμενη φορά να είστε σίγουροι ότι θα πούμε και τα δικά μας!

Έχουν περάσει λίγοι μόλις μήνες από έναν “απογευματινό καφέ” κατά τη διάρκεια του οποίου μου εκμυστηρεύτηκε ο Δημήτρης Μαργωμένος την επιθυμία του να ενώσει την ενημέρωσή σας για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες όλης της Ελλάδας κάτω από μια ηλεκτρονική στέγη. Χωρίς να… τρίψει λυχνάρι και να παρακαλέσει κάποιο μυθικό τζίνι να γίνει η ευχή πραγματικότητα, αλλά με τη δική του προσωπική δουλειά και σφραγίδα είμαστε σήμερα εδώ!

Το ενδιαφέρον και η αφοσίωση που έδειξε για το ρεπορτάζ των ακαδημιών ενός συγκεκριμένου συλλόγου τα τελευταία χρόνια μεγενθύνεται (επιτέλους) στο όραμα που είχε και ανοίγει την πόρτα στις ακαδημίες όλης της Ελλάδας! Θεωρώ πως είμαι ο πλέον ακατάλληλος να μιλήσω για εκείνον επαγγελματικά όχι μόνο επειδή εργαζόμαστε σε διαφορετικούς χώρους, αλλά επειδή είναι πλούσιο το βιογραφικό του και σε αυτό ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα δίνουν οι πολύ καλές συστάσεις από “μεγάλα” ονόματα του χώρου με τα οποία έχει συνεργαστεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Μην ξεχνάτε να ακολουθήσετε το ΝewsAcademies.gr στα social media! Περιμένουμε τα σχόλια με την κριτική σας στο ταξίδι μας! Βίρα τις άγκυρες καπετάνιε, σαλπάρουμε σε όλη την Ελλάδα!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ