«Βγάλαμε αποφασιστικότητα»

«Βγάλαμε αποφασιστικότητα»

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του τμήματος κάτω των 17 ετών, Βαγγέλης Λέντας, από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλων Σμύρνης για το Νότιο όμιλο της Superleague K17 με 2-1, δηλώνοντας τα εξής:

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι αυτό και με αυτό στο μυαλό μας μπήκαμε από το πρώτο λεπτό και επιβάλλαμε την κυριαρχία μας. Το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο φανερώνει άλλωστε και την αποφασιστικότητα που είχαμε. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μπήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο και από ατυχία ή κακή επιλογή δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και έτσι προς το τέλος δώσαμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να ελπίζει σε κάτι περισσότερο και να αγχωθούμε.

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι κάναμε μία απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο μας προσπάθεια με πολλά τρεξίματα, αλληλοκαλύψεις και ωραίο ποδόσφαιρο το οποίο χάρηκαν όσοι ήρθαν να μας δουν.

Συνεχίζουμε με μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες μου στις προπονήσεις να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, τον Ατρόμητο εντός και τον Ολυμπιακό εκτός».