Βγαλμένος από το… μέλλον ο Ατρόμητος στους Κ17!

Βγαλμένος από το… μέλλον ο Ατρόμητος στους Κ17!

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε κάνει στο newsacademies.gr ένα αφιέρωμα στους Κ17 του Ατρόμητου με αφορμή το γεγονός ότι ο Διονύσης Σάσσαλος προετοιμάζεται από φέτος την ομάδα για τη νέα σεζόν, χρησιμοποιώντας μικρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Με τον τεχνικό της ομάδας του Περιστερίου, να επιβεβαιώνει το αφιέρωμα αυτό λίγο καιρό μετά σε ματς και με δυνατό αντίπαλο!

Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος την Τετάρτη έδωσε εξ αναβολής ματς με τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, για τη Superleague K17, έχοντας στην αρχική του ενδεκάδα συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2001! Μικρότερους δηλαδή ηλικιακά παίκτες απ’ αυτούς που επιτρέπεται να χρησιμοποιεί ο κάθε προπονητής.

Στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Περιστερίου οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2001, αγωνίστηκαν οι Μανδάς, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Σάσσαλος και Κολινιάτης, ενώ ως αλλαγή έπαιξαν και οι Βαγγέλης, Καστόρης, Ζούνης οι οποίοι επίσης έχουν γεννηθεί το 2001! Συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές έπαιξαν μικρότερης ηλικίας από το επιτρεπόμενο. Γεγονός από το οποίο μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο Ατρόμητος και δείχνει ότι προετοιμάζει από φέτος την ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της Superleague K17.