Γαλλικό “κλειδί” για την ακαδημία του Ολυμπιακού!

Γαλλικό “κλειδί” για την ακαδημία του Ολυμπιακού!

Λίγες ημέρες μετά τη λύση συνεργασίας της ακαδημίας του Ολυμπιακού με τον Κυριάκο Καραταΐδη, ο οποίος είχε τον ρόλο του διευθυντή ακαδημίας, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν τον προγραμματισμό και σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πληροφορίες του newsacademies.gr αναφέρουν πως η ομάδα του Πειραιά έχει φέρει στην Ελλάδα έναν Γάλλο ειδικό σε επίπεδο ακαδημίας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Ρέντη και παρακολουθεί προπονήσεις των μικρών τμημάτων της ακαδημίας του Ολυμπιακού!

Προπονητής ο οποίος έχει έρθει μετά από εισήγηση του παράγοντα της ομάδας, Φρανσουά Μοντέστο.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αναφορικά με την ακαδημία των «ερυθρόλευκων», με τους ανθρώπους του συλλόγου να δείχνουν διάθεση να αλλάξουν φιλοσοφία, καθώς τα τελευταία χρόνια μετά τον Μπερντ Στορκ είχαν δώσει τις τύχες της ακαδημίας σε Έλληνες και Βετεράνους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως ήταν οι Γρηγόρης Γεωργάτος, Κυριάκος Καραταΐδης, αλλά και o Θοδωρής Ελευθεριάδης ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Φυσικά να τονιστεί ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάδιο προγραμματισμού και δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις. Άλλωστε πρόσφατα είχε έρθει στην Ελλάδα και Πορτογάλος προπονητής, Φρανσίσκο Κόστα, ο οποίος είχε επίσης παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων».