«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο»

«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο»

Μία τεράστια εμπειρία που θα τη θυμούνται για όλη τους τη ζωή, αποκόμισαν οι ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 19 ετών του ΠΑΟΚ! Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς μέσα από το πρόγραμμα που «τρέχουν» το PAOK Action, έκαναν μία προπόνηση με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Τυφλών «ΠΥΡΣΟΣ»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια του PAOK Action πρόσφερε μια οικονομική βοήθεια στην ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ, ώστε οι αθλητές να συμμετάσχουν στο Διεθνές Τουρνουά στο Μπρνο της Τσεχίας τον Μάιο 2019.

Οι αθλητές μας ενημερώθηκαν από την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ για τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου τυφλών, γνωρίστηκαν με τους συμπαίκτες τους και φορώντας μάσκες στα μάτια δοκίμασαν να κάνουν αυτό που πραγματικά αγαπούν χωρίς μια από τις αισθήσεις τους.

Το οικογενειακό δίτερμα χάρισε στιγμές γέλιου ενώ παράλληλα έδωσε στους ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να αντιληφθούν τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες του αθλήματος αυτού.

Στην ενέργεια αυτή συμμετείχαν και σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα αλλά και τους τρόπους προπόνησης και αποθεραπείας.

“Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο”»!