Για δύο αποτελέσματα πηγαίνει ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι

Για δύο αποτελέσματα πηγαίνει ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι

Το Σάββατο υπάρχει στο πρωτάθλημα της Superleague K15 στο Νότιο όμιλο το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι! Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός από τον δεύτερο Ατρόμητο, κάτι που σημαίνει ότι ο νικητής αποκτά προβάδισμα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Με τη μόνη διαφορά όμως ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Περιστέρι ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα, από τη στιγμή που και η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που του δίνει το δικαίωμα να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του πίνακα και απλά στην τελευταία αγωνιστική με τον Πλατανιά στο Ρέντη να πάρει τη νίκη για να σιγουρέψει το «εισιτήριο» του τελικού!

Ο προπονητής των μικρών, Γιώργος Παπακωστούλης, έχει μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του και τους έχει τονίσει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, αλλά παράλληλα και σαν να είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Έτσι ώστε να μην αγχωθούν με τη βαθμολογική σκοπιμότητα που έχει ο αγώνας.