Γιορτή στη σχολή του Ολυμπιακού στον Ταύρο

Γιορτή στη σχολή του Ολυμπιακού στον Ταύρο

Με καλεσμένο τον Λεόνε αλλά και τον μικρό Γιώργο Ράπτη έκοψε προ ημερών την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η σχολή του Ολυμπιακού στον Ταύρο.

Ο επικεφαλής της σχολής κ. Φώτης Κεραμιδάς μαζί με τους συνεργάτες του είχαν οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωση στην οποία παρέστη και ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου. Τα 215 παιδιά της σχολής μαζί με τους γονείς τους είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν το ξεκίνημα της νέας χρονιάς ως μια οικογένεια που είναι πάντα μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν και αρκετές βραβεύσεις με πιο σημαντική εκείνη του μικρού Γιώργου Ράπτη ο οποίος πέρσι υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση έχοντας την αμέριστη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο μικρός Γιώργος είναι πάντα «δίπλα» στην αγαπημένη του σχολή και είναι ο ήρωας όλων των παιδιών της, αφού εκτός από νικητής στο γήπεδο είναι και μαχητής της ζωής.

Η Διεύθυνση της σχολής βράβευσε τους αριστούχους μαθητές (Α’ τρίμηνο) αλλά και τους μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και είναι οι:
1. ΛΙΑΣΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΑΣΟΕ)
2. ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ)

Επίσης βραβεύτηκαν οι Φώτης Χαράλαμπο, Φιλίππου Φίλιππος, Αρώνης Νικόλαος για την κλήση τους στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας, αλλά και ο Λεσάι Κέλτι ως μέλος της εθνικής ομάδας της Αλβανίας που επιλέχτηκε στην 20αδα για τα προκριματικά του Euro U18.

Φυσικά οι πίτες είχαν και φλουριά τα οποία βρήκαν οι: Ξυδιάς, Τζιόλης, Τσιλιβάκος, Βαγιάνογλου, Δελαόγλου, Αθανασιάδης Μ, Πρεσβείας, Πριόβολος. Όλοι τους κέρδισαν πλούσια Ολυμπιακά δώρα!