Γκαρσία: «Περήφανος. Σας ευχαριστώ…»

Γκαρσία: «Περήφανος. Σας ευχαριστώ…»

Ο προπονητής των Νέων του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, έγραψε στα social media το δικό του «ευχαριστώ» προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του για τα δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, τονίζοντας αρχικά:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλο το τεχνικό τιμ. Πέρα από τα 2 πρωταθλήματα με 44 νίκες, 3 ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια είμαι περήφανος γιατί εκτός από καλύτεροι παίχτες γίνατε και καλύτεροι άνθρωποι».

Παράλληλα το κλείσιμο του μηνύματος του προπονητή των Κ19 του ΠΑΟΚ, άφηνε ανοιχτό όσον αφορά το δικό του μέλλον στην τεχνική ηγεσία των μικρών:

«Το μόνο που μπορώ πω είναι ευχαριστώ και να σας ευχηθώ ότι καλύτερο για το μέλλον με πολλή δουλειά, σεβασμό και ταπεινότητα όπως πάντα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλο το τεχνικό τημ. Πέρα από τα 2 πρωταθλήματα με 44 νίκες, 3 ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια είμαι περήφανος γιατί εκτός από καλύτεροι παίχτες γίνατε και καλύτεροι άνθρωποι. Το μόνο που μπορώ πω είναι ευχαριστώ και να σας ευχηθώ ότι καλύτερο για το μέλλον με πολλή δουλειά, σεβασμό και ταπεινότητα όπως πάντα. Salud campeones!! Felicitaciones a todos los chicos y al cuerpo tecnico por los 2 campeonatos conseguidos con 44 victorias y 3 empates y esta temporada invictos . Estoy orgulloso de todos porque crecieron como personas y jugadores y lo unico que me queda por decirles gracias y lo mejor para el futuro como siempre Respeto , Trabajo y Humildad SALUD CAMPEONES

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PABLO GARCIA(5) (@charrua5) στις