Γκούμας και Λιβαθηνός πιστεύουν αρκετά στον Καμπετσή

Γκούμας και Λιβαθηνός πιστεύουν αρκετά στον Καμπετσή

Τις υποχρεώσεις της στην elite round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017 ξεκινά την Πέμπτη η εθνική Νέων της Ελλάδας, στο Άσσεν της Ολλανδίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρεμιέρα των αγώνων της θα αντιμετωπίσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας την Ουκρανία και θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει άλλον… αέρα για τη συνέχεια της στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης!

Ο προπονητής της Εθνικής, Γιάννης Γκούμας, έχει πάρει στην αποστολή του και τον επιθετικό των Κ20 του Ολυμπιακού, Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος στις τελευταίες αγωνιστικές της Superleague K20 με τη φανέλα των Πειραιωτών έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Με τον τεχνικό της Ελλάδας και τον συνεργάτη του Σπύρο Λιβαθηνό να πιστεύουν αρκετά στον επιθετικό του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε και από τα όσα έλεγαν στο ντέρμπι των Κ20 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Κορωπί.

Οι δυο τους, Γκούμας και Λιβαθηνός, βρέθηκαν στο Κορωπί και παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ των «αιωνίων» αντιπάλων σε επίπεδο Νέων και σε σχόλιο τους για τον Καμπετσή έδειξαν ότι και τον πιστεύουν αλλά και περιμένουν πολλά απ’ αυτόν στις υποχρεώσεις της εθνικής Νέων!