Γκούρτσας: «Ώριμος ο Αποστολόπουλος, θέλει να είναι καλός και στο σχολείο»

Γκούρτσας: «Ώριμος ο Αποστολόπουλος, θέλει να είναι καλός και στο σχολείο»

Πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου.

Ο πρώην συμπαίκτης του νεαρού παίκτη στον Πανσερραϊκό, Δημήτρης Γκούρτσας, μίλησε για τον 17χρονο αριστεροπόδαρο μπακ των Πειραιωτών.

Έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι Ένα», τονίζοντας αρχικά ο Γκούρτσας: «Το λιγότερο για τον Αποστόλη ήταν αυτό. Είναι ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αρκετά ώριμο για την ηλικία του. Μετρημένος σαν χαρακτήρας και ποδοσφαιριστής.

Είναι ένας παίκτης ο οποίος αν του κόψεις το κεφάλι και βλέπεις μόνο το σώμα να παίζει μπάλα, θα νομίζεις ότι είναι 30 ετών ποδοσφαιριστής. Είναι τόσο ώριμος μέσα στο γήπεδο. Με σωστή δουλειά και τύχη, γιατί είναι σημαντικός παράγοντας η τύχη, θα κάνει μία μεγάλη καριέρα.

Έχω μιλήσει μαζί του, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων. Τον πήρα τηλέφωνο για να του δώσω συγχαρητήρια και μου είπε ότι διαβάζει για τις εξετάσεις του. Είναι χαρούμενος και περήφανος όπως και ο πατέρας του, αλλά προσπαθεί να είναι και στα μαθήματά του συγκεντρωμένος. Έχει το μυαλό του στο κεφάλι…».

Όσον αφορά τη σύγκριση με τον Τσιμίκα, είπε: «Ο καθένας θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του καριέρα. Ο Ντίνος κάνει τη δική του καριέρα και ο Αποστόλης από την πλευρά του θα προσπαθήσει να κάνει τη δική του. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε τους παίκτες».