Γκρίνια για τον αποκλεισμό των Κ17 της ΑΕΚ

Γκρίνια για τον αποκλεισμό των Κ17 της ΑΕΚ

Δεν κατάφεραν τελικά οι Έφηβοι της ΑΕΚ να προκριθούν στην τελική φάση της Superleague Κ17 από τον Νότιο όμιλο, καθώς οι ομάδες που πήραν το εισιτήριο για το Final 4 είναι οι Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης! Με την ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα της αγωνιστικής περιόδου να βρίσκεται στην κορυφή του Νοτίου ομίλου, αλλά στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να πάρει τα ματς που έπρεπε για να βρίσκεται στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας.

Με συνέπεια να έρθει ο αποκλεισμός και παράλληλα η… μουρμούρα από τους ανθρώπους της ακαδημίας, στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, εντός έδρας!

Μουρμούρα η οποία όμως δεν θα έπρεπε να υπάρχει και τόσο, από τη στιγμή που η ΑΕΚ μέσα στην χρονιά κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικεί την πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές. Αλλά πολύ περισσότερο η εικόνα που έβγαλε στο χορτάρι το τμήμα κάτω των 17 ετών, θα έπρεπε να ικανοποιεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Βέβαια η γκρίνια αυτή δεν αποκλείεται να οφείλεται και στο γεγονός ότι θα υπάρξουν αλλαγές το καλοκαίρι στην ακαδημία, ο Μάρκος Δήμος θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι θα παραμείνει στην θέση του, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο για το τμήμα σκάουτινγκ που έχει η ακαδημία…