Γνώση για το ποδόσφαιρο και ο καλύτερος φεύγει για Ισπανία! Αυτό είναι το «Smartfootball Athens Camp 2018»

Γνώση για το ποδόσφαιρο και ο καλύτερος φεύγει για Ισπανία! Αυτό είναι το «Smartfootball Athens Camp 2018»

Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη του «Smartfootball Athens Camp 2018» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου στο γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου! Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με την νέα καινοτόμο μεθοδολογία «Smartfootball» και να γνωρίσουν την Καταλανική φιλοσοφία.

Η μεθοδολογία του «Smartfootball» στηρίζεται στον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργούν οι ποδοσφαιριστές με το μυαλό και να μπορούν να το βγάζουν αυτό στον αγωνιστικό χώρο!

Διπλές προπονήσεις, θεωρητική εκπαίδευση, ειδική προπόνηση τερματοφυλάκων, με κόουτς που είναι κάτοχοι διπλωμάτων Uefa Pro & Smartfootball, ενώ κάθε προπονητής θα έχει στην επίβλεψή του μόνο 10 παιδιά και όχι παραπάνω για να γίνεται σωστή δουλειά και όπως πρέπει.

Είναι μερικές από τις παροχές που θα έχουν τη δυνατότητα οι πιτσιρικάδες να απολαύσουν κατά τη διάρκεια του «Smartfootball Athens Camp 2018»!

Παράλληλα, θα υπάρξει και δωρεάν ταξίδι στην Ισπανία για τον κορυφαίο παίκτη που θα αναδειχθεί μέσα από το καμπ και θα έχει τη δυνατότητα στην Ισπανία να λάβει μέρος σε προπονήσεις της Technifutbol International Academy!

Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα είναι ηλικίας 7 μέχρι 18 ετών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
info@worldsports.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936062233 – 6947273060

Δηλώστε ΕΔΩ online συμμετοχή!