Δήλωση-αφιέρωση την οποία ένιωσε να κάνει όσο κανείς άλλος…

Δήλωση-αφιέρωση την οποία ένιωσε να κάνει όσο κανείς άλλος…

Ο σκόρερ των Νέων του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία, Αλέξανδρος Βοΐλης, μετά το τέλος της αναμέτρησης και το ισόπαλο 1-1 για το Youth League, ρωτήθηκε που αφιερώνει το γκολ που πέτυχε και έκανε μία ώριμη δήλωση για την ηλικία του. Μιλάμε για ένα παιδί μόλις 17-18 ετών και δήλωσε: «Θέλω να αφιερώσω το γκολ στους κατοίκους της Μάνδρας που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες. Και εγώ και η οικογένεια μου βιώσαμε την καταστροφή στη Μάνδρα και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές».

Άλλο παιδί στη θέση του μπορεί να ένιωθε χαρούμενος γιατί όπως και να το κάνουμε το να σκοράρεις σε μία επίσημη ευρωπαϊκή διοργάνωση και κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ακαδημίες του κόσμο, δεν είναι και λίγο! Όμως ο επιθετικός του Ολυμπιακού ένιωσε την ανάγκη να αφιερώσει το γκολ του στους πληγέντες της φονικής πλημμύρας.

Μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η δήλωση, διότι όπως τόνισε και ο ίδιος έζησε από κοντά αυτή την καταστροφή που υπήρξε στη Μάνδρα Αττικής. Διότι ο ίδιος και η οικογένειά του είναι κάτοικοι της Μάνδρας και ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν μέσα στο επίκεντρο των δυσάρεστων γεγονότων.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί η άμεση ανταπόκριση του Ολυμπιακού προς τον παίκτη του, διότι εκτός από την τεράστια βοήθεια που πρόσφερε η ΠΑΕ σε όλους τους κατοίκους της Μάνδρας με τις συνεχόμενες ημέρες παρουσίας ανθρώπων του συλλόγου οι οποίοι μοίρασαν εκατοντάδες κουβάδες, σκούπες, σφουγγαρίστρες, τρόφιμα, ρούχα, ενώ παράλληλα πήγαν και φορτηγά από τον Ολυμπιακό για να βοηθήσουν, οι άνθρωποι της ακαδημίας αμέσως έδωσαν εντολή να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να φιλοξενηθεί μέσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπως και έγινε!