Δίπλα στους μικρούς των σχολών ο Παπ Αμπού Σισέ! (Photos)

Δίπλα στους μικρούς των σχολών ο Παπ Αμπού Σισέ! (Photos)

Τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ρέντη ο Αγιασμός των Κεντρικών Σχολών του Ολυμπιακού.

Ο πάτερ Δημήτριος για ακόμη μια χρονιά ευλόγησε τα παιδιά των τριών Σχολών (Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια) που ξεπερνούν έως τώρα τα 530 και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στο σχολείο όσο και στο ποδόσφαιρο.

Στον Αγιασμό παρέστη και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παπ Αμπού Σισέ ο οποίος έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες με τα παιδιά των Σχολών.

Μιλώντας προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους τόνισε ότι πάντα τον συγκινεί η εικόνα του γονέα που περιμένει το παιδί του μετά από την προπόνηση και τους παρακίνησε ν’ ακούν τους γονείς αλλά και τους προπονητές τους. “Σας εύχομαι να είστε καλοί μαθητές, ποδοσφαιριστές και πάνω απ΄ όλα άνθρωποι. Να είστε καλύτεροι κάθε ημέρα και στο μέλλον να φτάσετε ακόμη πιο ψηλά τον Ολυμπιακό”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο 22χρόνος Σενεγαλέζος αμυντικός που αναδείχθηκε MVP της 8ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League.

Την Ακαδημία εκπροσώπησε ο Διευθυντής της κ. Κυριάκος Καραταϊδης, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Τοπολιάτης, ο προπονητής της Κ-16 κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Σωκράτης Κοψαχείλης ο οποίος εκπαιδεύει και τα παιδιά της Κεντρικής Σχολής Ρέντη.

Φυσικά το παρών έδωσε ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος με τους συνεργάτες του, οι προπονητές των Σχολών και εκαντοντάδες γονείς οι οποίοι έχουν εμπιστευτεί το μέλλον των παιδιών τους στον Ολυμπιακό. Guest καλεσμένος ήταν ο Λεόνε!

This slideshow requires JavaScript.