Δείπνησαν όλοι μαζί σαν οικογένεια οι Νέοι του Ολυμπιακού

Την ευκαιρία να αλλάξουν περιβάλλον και να ξεφύγουν από την «ρουτίνα» των προπονήσεων και των αγώνων, είχαν οι Νέοι του Ολυμπιακού. Η ομάδα που κατακτά το Πρωτάθλημα Super League K-20 τα τελευταία δυο χρόνια δείπνησε την Τρίτη σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας κάνοντας έτσι ένα διάλειμμα.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και φυσικά το τεχνικό τιμ, αλλά και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης.

Με την ομάδα φυσικά δείπνησαν και ποδοσφαιριστές που παίζουν στους Νέους, αλλά και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού όπως είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Γιώργος Μανθάτης, ενώ αν και δεν ανήκει φέτος στο ρόστερ της Κ-20 το «παρών» έδωσε και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος είχε παίξει δυο χρόνια στην Κ-20 και η Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι η οικογένειά του!

Το… κυρίως πιάτο στο δείπνο ήταν αγωνιστικό, αφού η συζήτηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές περιστράφηκε γύρω από τους αγώνες του Ολυμπιακού, αλλά και τους στόχους για το υπόλοιπο της χρονιάς. Η Κ-20 άλλωστε είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Πρωτάθλημα Super League K-20 και η μοναδική που δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ.

Φυσικά το δείπνο είχε και πειράγματα μεταξύ των παικτών, αλλά και ευχές τους προπονητές για καλή χρονιά με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες για τον Ολυμπιακό.