Δεκατρείς παίκτες από την ακαδημία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Δεκατρείς παίκτες από την ακαδημία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια κάνει πράξη τα λόγια του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άντρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ από την πρώτη στιγμή που είχε αναλάβει τα ηνία του συλλόγου είχε δηλώσει πως έχει ως στόχο να στελεχώσει την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού με παιδιά από τα σπλάχνα της ακαδημίας!

Ειδικά φέτος αυτό φαίνεται και στην πράξη! Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής από την Αθήνα με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών.

Στην αποστολή τους οι Πειραιώτες έχουν συνολικά επτά παίκτες από τα τμήματα ακαδημίας!

Ο λόγος για τους Χουτεσιώτη, Ντουμάνη, Μεγαρίτη, Σκαφίδα, Τόλι, Βέργο και Βρουσάι! Οι οποίοι πρόκειται να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Μπέσνικ Χάσι και καλούνται να του δείξουν πως αξίζουν να έχουν μία θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί!

Αναμένονται στην Αυστρία άλλοι έξι παίκτες οι οποίοι επίσης προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού! Αυτοί είναι οι Σιώπης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Μανθάτης, Νικολάου και Φορτούνης οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας και για αυτό έχουν παραπάνω άδεια από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.