«Δεν έχω καθιερωθεί, περίμενα καιρό την ευκαιρία»

Ειλικρινής ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Στέφανος Ευαγγέλου, σε δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Kick Off». Ο κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» τόνισε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του καθιερωμένο στην ομάδα και δουλεύει καθημερινά για την βελτίωσή του:

Για την ισοπαλία με την Κέρκυρα: «Δεν κάναμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Δεν παίξαμε κακό ποδόσφαιρο. Μπορεί να έφταιγε το γήπεδο, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ίσως έπρεπε να παίξουμε πιο πολύ από πίσω, να διεκδικήσουμε ευκαιρίες, για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Λογικό είναι να υπάρχει κόπωση, αλλά αυτό ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Έπρεπε να νικήσουμε, γιατί εκτός έδρας δύσκολα νικάμε».

Για το τι έφταιξε: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να κάνουμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής μας. Δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ποτέ δεν σταματάμε, θέλουμε το καλύτερο. Δεν έχει καμία σημασία ότι ο Ολυμπιακός είναι μπροστά. Συνεχίζουμε και θέλουμε να νικάμε».

Για το αν θα αντέξει ο Παναθηναϊκός με το μικρό rotation: «Δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ αυτό. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο, όσοι κι αν είμαστε. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικάει ο Παναθηναϊκός».

Για το ότι έχει καθιερωθεί στην 11άδα του Παναθηναϊκού: «Είμαι χαρούμενος. Δεν έχω καθιερωθεί, πρέπει να δείχνω συνέχεια τον καλό μου εαυτό. Είναι δικαίωση, περίμενα καιρό μια ευκαιρία και προσπαθώ συνεχώς για το καλύτερο».

Για την συνεργασία με την Τελάντερ: «Είναι ένας πολύ πιο έμπειρος παίκτης από εμένα και με βοηθάει πολύ. Συνεννοούμαστε καλά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».