«Δεν γίνεται να ξοδεύουμε 2 εκατ. και να μην παίζουν τα παιδιά»

«Δεν γίνεται να ξοδεύουμε 2 εκατ. και να μην παίζουν τα παιδιά»

Ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Ορφανός, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FΜ και αναφέρθηκε στην έλλειψη εμπιστοσύνης του ΠΑΟΚ στους παίκτες από την ακαδημία του, ενώ η διοίκηση βοηθάει σημαντικά οικονομικά:

«Όταν ο ΠΑΟΚ ξοδεύει για τις ακαδημίες πάνω από 2 εκ. ευρώ, δεν γίνεται αυτά τα παιδιά να μην παίρνουν καθόλου χρόνο συμμετοχής. Τότε γιατί πληρώνει ο κ. Σαββίδης τόσα χρήματα για τις ακαδημίες. Η φιλοσοφία υπάρχει, αλλά πρέπει να ψάξουμε γιατί δεν εφαρμόζεται».

Αναφερόμενος στη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού και το ποσό που ξόδεψε η ομάδα, σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ τον πήρε οριακά τον παίκτη. Υπήρχε ενδιαφέρον από Γερμανική ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Αφού τον πήραμε και καλά κάναμε που τον πήραμε, πρέπει να του δώσουμε τις ευκαιρίες για να δείξει τι αξίζει. Για τον συγκεκριμένο παίκτη δαπανήθηκε ένα μεγάλο ποσό, κοντά στο 1 εκ. ευρώ και για τα επίπεδα της Ελλάδας είναι αρκετά μεγάλο το ποσό».

Σε ερώτηση αναφορικά με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, τόνισε: «Το παιδί αυτό έπαιζε 10άρι! Είναι ένα παιδί που ξέρει καλή μπάλα και εμείς τον έχουμε κάνει αμυντικό. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει».