«Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, απλά κάναμε ένα μεγάλο βήμα»

«Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, απλά κάναμε ένα μεγάλο βήμα»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής των Κ20 του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, μετά από την εκτός έδρας νίκη με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί, για το πρωτάθλημα της Superleague K20. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του τόνισε αρχικά:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο είμαστε ικανοποιημένοι με την αγωνιστική σκέψη των παιδιών και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια ιδιαίτερα για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό που τα παιδιά εκπαιδεύονται και εφαρμόζουν τις τακτικές στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε περισσότερο στην αμυντική μας λειτουργία και χάσαμε λίγο έδαφος στον αγωνιστικό χώρο και την κατοχή μας, όμως βρήκαμε την ψυχική δύναμη σε μία αντεπίθεση να σκοράρουμε για τρίτη φορά και να κλειδώσουμε το παιχνίδι.

Σκοπός μας είναι η προώθηση των παιδιών στην πρώτη ομάδα και η στελέχωση της πρώτης ομάδας με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Όπως και μέσα από τη συνεχή δουλειά και την πρόοδο τα παιδιά να βελτιώνονται συνεχώς. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και το αντιμετωπίζουμε και αυτό ως ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και ήταν απλά μία νίκη, είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο και τη φιλοσοφία μας».

Όσον αφορά για το γεγονός ότι ο σκόρερ των δύο από τα τρία γκολ, Αργύρης Καμπετσής, είναι γεννημένος το 1999 και παρότι έχει να αντιμετωπίσει παίκτες μεγαλύτερους απ’ αυτόν σε ηλικία ανταποκρίνεται σωστά, σχολίασε: «Έχουμε την ευτυχία να χρησιμοποιούμε ποδοσφαιριστές μικρότερους σε ηλικία όπως είναι και ο Αργύρης. Ένας παίκτης ο οποίος έχει περάσει όλη την εκπαίδευση στην ακαδημία μας και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Αυτό είναι πολύ θετικό για τον ίδιο γιατί τον χρόνο συμμετοχής που έχει τον έχει κερδίσει μόνος του με τη δουλειά του και τη βελτίωσή του».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως το πρωτάθλημα έχει τελειώσει υπέρ του Ολυμπιακού, απάντησε: «Η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό σίγουρα είναι σημαντική, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που θέλουμε είναι να εφαρμόζουμε το πλάνο μας. Δεν θα έλεγα ότι τελείωσε το πρωτάθλημα, απλά έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα».