Δεν υπάρχει θέμα Φουστέρ για Κ15, ο Πέρες και στους Κ17 μέχρι νεωτέρας

Δεν υπάρχει θέμα Φουστέρ για Κ15, ο Πέρες και στους Κ17 μέχρι νεωτέρας

Από το πρωί του Σαββάτου έχουν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι ο Νταβίντ Φουστέρ επιστρέφει στην ακαδημία του Ολυμπιακού, αναλαμβάνοντας μάλιστα τα ηνία των Κ15 των «ερυθρόλευκων»! Μία θέση την οποία έχει πάρει ο Νίκος Τοπολιάτης όπως σας έχουμε αναφέρει στο newsacademies.gr μετά την αποδέσμευση του Γιώργου Παπακωστούλη.

Δεν υπάρχει θέμα να αναλάβει τους Παίδες του Ολυμπιακού ο Νταβίντ Φουστέρ, κάτι που φάνηκε και το πρωί του Σαββάτου όποτε ο Νίκος Τοπολιάτης καθόταν στον πάγκο των Κ15 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Ρέντη.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τους Κ17 πληροφορίες ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες ότι τη θέση του μέχρι πρότινος προπονητή των Εφήβων, Τάσου Θέου, θα αναλάβει ένας νέος Πορτογάλος που θα ερχόταν στην Ελλάδα κάτι όμως το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Και όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής των Κ17 με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου της Super League K17 στον πάγκο θα κάτσει ο Ρικάρντο Πέρες μαζί με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Να σημειωθεί πως ο Ρικάρντο Πέρες θα είναι και στον πάγκο των Κ19, επίσης για ματς με την ΑΕΚ.

Αυτά είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή μέχρι νεωτέρας και να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και με την τεχνική ηγεσία των Εφήβων. Από εκεί και πέρα, αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Νταβίντ Φουστέρ θα φανεί τα επόμενα 24ωρα.