Δεσμούς φιλίας Ατρόμητου με Ελλάς Μονάχου!

Δεσμούς φιλίας Ατρόμητου με Ελλάς Μονάχου!

Μία σημαντική επίσκεψη δέχτηκε ο Ατρόμητος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του και ο λόγος για τα τμήματα της ακαδημίας της Ελλάς Μονάχου από τη Γερμανία! Ομάδα η οποία συνεργάζεται με τον σύλλογο του Περιστερίου, καθώς έχει ενταχθεί στο δίκτυο των σχολών.

Η επίσημη ενημέρωση που υπήρξε από τον Ατρόμητο για την επίσκεψη της ομάδας από τη Γερμανία, αναφέρει τα εξής:

«Τους δεσμούς φιλίας με την ομάδα των ομογενών στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας δυναμώνει η παρουσία της Ακαδημίας της Ελλάς Μονάχου (Hellas Munchen) από την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου!

Τα παιδιά των Ελλήνων του Μονάχου εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή των σχολικών τους υποχρεώσεων λόγω της Αποκριάς και ήρθαν στη χώρα μας μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Κίτσιο, τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Άρη Καρασσαβίδη (παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου που ζει μόνιμα στο Μόναχο) και τους προπονητές Πέτρο Τσαούση, Μανώλη Κότσιρα για να μας γνωρίσουν από κοντά!.

Έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες Κ17 και Κ15 του Ατρόμητου που έγιναν στο γήπεδο Ακαδημιών στην Κηπούπολη. Παρακολούθησαν το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό από τη Θύρα 4 υποστηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών της ομάδας μας. Επισκέφθηκαν επίσης το μουσείο της Ακρόπολης αλλά και τον Παρθενώνα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος παρέθεσε συνεστίαση στην αντιπροσωπεία της Hellas σε ταβέρνα στην Κηπούπολη με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου για να την καλωσορίσει κι επίσημα εκ μέρους τους προέδρου μας κ. Γιώργου Σπανού.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Hellas Γιώργος Κίτσιος μαζί με τον Άρη Καρασσαβίδη επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ο οποίος τους πρόσφερε συμβολικά το έμβλημα της πόλης.

Η Ηellas θα ξεναγηθεί αύριο το πρωί στο αθλητικό μας κέντρο και το απόγευμα θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για το Μόναχο!».