Δεύτερη ισοπαλία της εθνικής στην Κύπρο

Δεύτερη ισοπαλία της εθνικής στην Κύπρο

Το δεύτερο της φιλικό ματς εκτός έδρας, έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η εθνική Παίδων της Ελλάδας κόντρα στην Κύπρο και όπως στο πρώτο έτσι και σε αυτό οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με το ίδιο σκορ, 1-1.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται για την προσεχή προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, με τον τεχνικό Βασίλη Γεωργόπουλο να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα μέσα από αυτά τα τεστ.

Η Ελλάδα κατάφερε να προηγηθεί στον αγώνα στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, με το πλασέ του Δεδίδη. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του ματς, με το πέναλτι του Λουκά.

ΚΥΠΡΟΣ (Γιαννάκης Οκκάς): Κωνσταντίνου, Σεργίου (65′ Ανδρέου), Ανδρέου (50′ Μιχαήλ), Τουμάζου (50′ Ραουνάς), Ιωάννου (62′ Γενεθλίου), Γερολέμου (50′ Κατσαντώνης), Χριστοδούλου (41′ Ηλία), Σωκράτους (41′ Καραγιάννης), Σιέλης, Πικής (50′ Λουκά), Κωστή.

ΕΛΛΑΔΑ (Βασίλης Γεωργόπουλος): Νικοπολίδης, Αλεξανδρόπουλος, Αντζουλάς, Γκαργκαλατζίδης, Εμμανουλλίδης, Κατσούκης, Λυράτζης, Μαρτίνης, Μελιόπουλος, Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος.