Δεύτερο καλό δείγμα για την εθνική Νέων κόντρα στην Τουρκία

Ικανοποιημένος μόνο μπορεί να είναι ο τεχνικός της εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας, από τα όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του στα δύο φιλικά με την εθνική Τουρκίας στο δημοτικό στάδιο των Σπατών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε δύο φιλικά ματς με την Τουρκία νικώντας στο ένα με 3-2 την περασμένη Τρίτη και σήμερα, Πέμπτη, έφερε ισοπαλία με σκορ 1-1.

Η Τουρκία ήταν αυτή που προηγήθηκε στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο 34′ με τον Ακτίρκογλου, αλλά η Ελλάδα αντέδρασε και στο 38′ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Καμπετσή, ο οποίος είχε σκοράρει και στο προηγούμενο φιλικό με τους Τούρκους.

Η εθνική Νέων προετοιμάζεται για την προκριματική φάση του EURO U19, όπου θα αντιμετωπίσει στον 1ο όμιλο τις Ολλανδία, Ουκρανία, Φινλανδία, από τις 23 μέχρι και τις 28 Μαρτίου στην Ολλανδία.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Καπετάνος (46’ Κίναλης), Φουάσης, Παπαδογιωργάκης (46’ Πανουργιάς), Μίγγος (74’ Σαχπαζίδης), Βρουσάι (74’ Βαλμάς), Μπούσης, Έππας (61’ Λάμπρου), Καμπέτσης (69’ Μπούρας), Ζαχαρός (69’ Μπουζούκης), Οικονομίδης (61’ Τζοβάρας), Πανάγου.