Διήμερη επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Νάξο

Διήμερη επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Νάξο

Τη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Νάξο, επισκέφτηκαν τα μέλη της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» Βασίλης Νάνος

«Διήμερη επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποίησαν προ ημερών ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο Διευθυντής Scouting της Ακαδημίας κ. Γιώργος Αμανατίδης.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει από το 2017 συνεργασία σε επίπεδο Σχολής Ποδοσφαίρου με τον Πανναξιακό και η επίσκεψη έδωσε την δυνατότητα στους ανθρώπους της ομάδας μας να δουν από κοντά την πρόοδο της Σχολής.

Κατά την διάρκεια της παραμονής στη Νάξο οι κ.κ Νάνος και Αμανατίδης πάντα μαζί με τα στελέχη του Πανναξιακού επισκέφτηκαν και είχαν επαφές με την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων), την Ιερά Μητρόπολη Παραναξίας αλλά και με τοπικούς φορείς.

Φυσικά πραγματοιήθηκε επίσκεψη στη Σχολή όπου τα παιδιά έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους αλλά και σε Δημοτικό Σχολείο της πόλης όπου οι μικροί μαθητές άκουσαν με προσοχή τους δυο εκπροσώπους του Ολυμπιακού να τους μιλούν για τα οφέλη του αθλητισμού.

Ο Ολυμπιακός επιδιώκει συνεργασίες με σωματεία της επαρχίας και ειδικά των νήσων με σκοπό την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου αλλά και την μεταλαμπάδευση των αρχών του συλλόγου στη νέα γενιά».