Διεθνές φιλικό των Κ20 του Ολυμπιακού με ομάδα από τη Στοκχόλμη!

Διεθνές φιλικό των Κ20 του Ολυμπιακού με ομάδα από τη Στοκχόλμη!

Κόντρα στον Ολυμπιακό Στοκχόλμης τέθηκαν αντιμέτωποι οι Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς! Οι «ερυθρόλευκοι» Νέοι νίκησαν την ομάδα από τη Σουηδία με 3-0 και έδειξαν καλά στοιχεία ενόψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Το σκορ άνοιξε στο 24′ ο Κωστανάσιος, ενώ το 2-0 έγινε με τον Κιρτζιαλίδη στο 49′ και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 56′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα να σημειωθεί πως ο σκόρερ των δύο τερμάτων είχε και τα γενέθλιά του την ίδια ημέρα!

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι στον πάγκο των Νέων έκατσε και πάλι ο Βασίλης Βούζας ο οποίος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία μετά την ανάληψη του πάγκου της πρώτης ομάδας από τον Τάκη Λεμονή.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Στοκχόλμης είχε στην αποστολή του ποδοσφαιριστές ηλικίας 18 έως 25 ετών, ανάμεσά τους Έλληνες αλλά και Σουηδούς.

Προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού Στοκχόλμης, ο οποίος ιδρύθηκε το 2005 από ομογενείς και παίζει στην 4η κατηγορία της Σουηδίας, είναι ο Φάνης Παλιούρας. Με την αποστολή στην Αθήνα ήρθαν και τα στελέχη της ομάδας Αλέξης Θεοδωρίδης, Χαράλαμπος Λαπουρίδης, Τάσος Κεφαλίδης, Γιάννης Αμοιρίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Γαβαλάς (50′ Καράδαης), Τσιμπούκας (46′ Γιανναράκης), Αγιώτης, Μαρκουλάκης, Χατζηιωαννίδης, Πέιος (46′ Χατζηχρήστου), Αγγελόπουλος, Οικονομίκος, Κιρτζιαλίδης, Αντωνόπουλος, Κωστανάσιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ: Σίγελ, Φατλί, Θεοδωρίδης, Τεχράνι, Κωνσταντίνου, Αλεξανδρίδης, Χαντζιέγριτς, Μουσάλλη, Σεζγήρ, Ερντογκαντού, Α. Μαυρομματίδης, Καρρακάσης, Βασιλειάδης, Πέτερσον, Σ. Μαυρομματίδης, Χατζόπουλος, Παραστατίδης, Άντερσον.