Διεθνείς αγώνες σε Γερμανία και Ολλανδία για Εργοτέλη

Διεθνείς αγώνες σε Γερμανία και Ολλανδία για Εργοτέλη

Την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες ζωής και αθλητισμού θα έχουν τμήματα της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ, τα οποία θα ταξιδεύσουν στη Γερμανία και την Ολλανδία όπου και θα λάβουν μέρος σε τουρνουά.

Συγκεκριμένα θα ταξιδεύσει το αγωνιστικό τμήμα της Ακαδημίας αποτελούμενο από αθλητές γεννημένους το 2005. Η αναχώρηση από το Ηράκλειο της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 08:15 όπου μέσω Θεσσαλονίκης θα φτάσει στο Ντίσελντορφ. Ο πρώτος φιλικός αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 22/6 με αντίπαλο την SC Rot-Weiss Oberhausen.

Την Κυριακή 23/6 οι αθλητές του ΕΡΓΟΤΕΛΗ αγωνιστούν με την RW Essen. Το τρίτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 25/6 με αντίπαλο την DSC 99 Ντίσελντορφ. Την επομένη θα γίνει φιλικός αγώνας στο Άμστερνταμ με την Ακαδημία ποδοσφαίρου Wooter. Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή θα επιστρέψει στη Γερμανία, από όπου θα αναχωρήσει για την επιστροφή της στην Ελλάδα την Πέμπτη 27/6.

Παράλληλα με τους αγώνες οι νεαροί αθλητές του ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα ξεναγηθούν σε σημαντικά μέρη των δυο χωρών, όπως ο ποταμός Ρήνος, το Koning Alle, την πόλη του Έσσεν, το Fantasia Land στην Κολωνία, τον καθεδρικό ναό Kölner Dom, την γνωστή Σχολή των σπορ Κολωνίας (Sporthochschuke Koeln) το German Sport and Olympic Museum, το γήπεδο του Άγιαξ «Johan Cruyff Arena».